Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

VÝBORNÉ TIRAMISU :-) KTERÉ NESMÍTE OCHUTNÁVAT !!!!!!! :-D

0.0
VÝBORNÉ TIRAMISU :-) KTERÉ NESMÍTE OCHUTNÁVAT !!!!!!! :-D

Potřebné ingredience

3 -4 BALÍČKY DĚTSKÝCH NEBO CUKRÁŘSKÝCH PIŠKOTŮ
1 BALENÍ KOKA SUŠENEK / OPAVIA /
2 ŠLEHAČKY
2 KYSANÉ SMETANY
2 MÁSLA
CUKR DLE POTŘEBY
KAPUČÍNO NEBO KAFE 2v1
RUM DLE CHUTI
GRANKO / STROUHANÁ ČOKOLÁDA /

Postup přípravy

PODLE MNOŽSTVÍ, KTERÉ CHCEME DĚLAT SI PŘIPRAVÍME VHODNOU NÁDOBU :-)
JÁ POUŽÍVÁM SILIKONOVÉ FORMY. SUROVINY SI MŮŽEME RŮZNĚ PŘIDAT ČI UBRAT.
Z DANÝCH SUROVIN VYPLNÍM VELKOU DORTOVOU FORMU.
NA DNO NAVRSTVÍME PIŠKOTY, KTERÉ POKAPEME UVAŘENÍM KAPUČÍNEM, A POKAPEME TROCHU RUMEM ( NEMUSÍ BÝT, ALE KRÁSNĚ PROVONÍ CELÝ MOUČNÍK )
POTOM POTŘEME KRÉMEM, KTERÝ JSME SI MEZITÍM NACHYSTALI :-) / ROZPUŠTĚNÉ MASLO ŠLEHÁME SPOLU SE ŠLEHAČKOU A POPŘ. TROCHU CUKREM, PO ZHOUSTNUTÍ PŘIDÁME KYS.SMETANU A ZAŠLEHÁME. /
NA ROZETŘENÝ KRÉM DÁME DRUHOU VRSTVU DĚTSKÝCH PIŠKOTŮ, A KOKA SUŠENEK A ZNOVU ZAKAPEME KAPUČÍNEM, RUMEM A OPĚT KRÉM.
TAKTO OPAKUJEME NĚKOLIK VRSTEV.ZAKONČÍME VRCHNÍM DÍLEM POTŘENÝ KRÉMEM, POSYPEME GRANKEM, NEBO STROUHANOU ČOKOLÁDOU
POTÉ NECHÁME VYCHLADNOUT V LEDNICI DO DRUHÉHO DNE.
POZOR HLAVNĚ NEOCHUTNÁVAT!!!!! :-D
JE TO VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍ !!!!! HODÍ SE NA JAKOUKOLI OSLAVU :-) A JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠÍ UVIDÍTE :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pidolka 24. 1. 2009, 11:16
Hezky den, hmmm opravdu zajimavy recept, jen mi moc nejde do hlavy rozpustene maslo slehat se slehackou...? Mate na mysli rozpustene zchladle maslo,ktere se sleha spolecne s tekutou slehackou dohromady..? Ztuhne a vysleha se to? A pak jeste do toho kysanou smetanu? Jen jsem se chtela zeptat,protoze bych to rada vzkousela :-). dekuju M.
Lenďulína74 25. 1. 2009, 20:14
@pidolka Zdravím :-) máslo rozpustím a nechám vychladnout.Potom naliji do mísy společně se šlehačkou a vyšlehám.Nebojte zhoustne to :-) kysanou smetanu můžete přidat i nemusíte ale je to pak výraznější chuť. Tu přidám až ke konci, když už je máslo se šlehačkou trochu zhoustlé ale myslým, že by to šlo vše šlehat společně rovnou, nezkoušela jsem zatím. čím déle v lednici, tím je pak vše krásně rozleželé a výborné jen to yvdržet nesníst :-)) Určo se Vám to povede :-) Lenka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie